Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2010 13:30 - Фенове на Майкъл Джаксън станаха за смях
Автор: mjfan Категория: Хоби   
Прочетен: 8072 Коментари: 43 Гласове:
1

Последна промяна: 23.02.2010 08:12


Дълго време пиша в бг-мамма , тъй като там се събра една огромна група от негови почитатели. За съжаление обаче, типично по български, тази хубава идея бе окаляна и заприлича вече на дрипа.

Темите започнаха да се превъщат в място на оплаквачки, които виеха от сутрин до вечер колко им липсвал МД. Преиграването беше на ниво, защото никой не може да ме убеди, че чак толкова ги боли за някой ,който познават само от картинки и клипове. Фарсът не свърши с това. Започна се една психотерапия със снимки, но не какви да е, а с чаталът му. И така 5 месеца - само чатали, сочни закани, че и секс роман написа лидерката на Оплаквачките.

Няколко пъти сигнализирахме на модераторите да прекратят този цирк и безумие, но обикновено всичко свършваше с бан на онези, които не приемаха всичко това.

И разбира се , интрижки се оформиха, много хора си заминаха, ама работата взе да заприличва на психиатрия. До ден днешен , администраторите на бг мамма поддържат това бунище и продължават да трият критичните и остри коментари на възмутени фенове, а онези си веят байрака.

Шуробаджанащина, преиграването, цирковете, панаирите и най-вече виенето по умрял все още не е мит в 21 век!

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=464835.new#new

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=466105.new#new

редакция:

Добавям снимка на "многократното предупреждение":

image



Тагове:   Майкъл,


Гласувай:
3



1. анонимен - rezil
27.01.2010 14:03
bravo
цитирай
2. анонимен - Още един фен...
27.01.2010 14:05
Здравейте и от мен! И аз имам някои лични впечатления от бг.мамма и по-точно от въпросната тема. Честно казано, лицемерието, долното подмазвачество и грубо използвачество на определена групичка от форума, вече премина всякакви граници.
Пишех във въпросната тема за "Почитатели на Майкъл Джаксън" от самото й създаване, до август някъде... Не си спомням точно. Както и да е - престанах да пиша когато виенето и ниженето на стихове, подобно на някакви спиритични ритуали, стана болезнено отекчително. Бих разбрала мъката и тъгата от изгубения талант, дори бих разбрала влюбването в идол, но чак такова предано боготворене, изписване на местоимението в 3-то лице, ед.ч (пояснявам за по-трудно възприемащите "мамета", които неминуемо ще се опитат да ринат и тук, става въпрос за местоимението "той") с главна буква, описанието и анализа на интимните му части, см на ‘мъжествеността’ му и тем подобни – е, това вече ми дойде в повече. Не мога да си представя как зрели жени, на по 30, 40 и повече години, имащи мъж и деца до себе си, са способни по цял ден да дюдюкат, реват, откровенно фантазирайки как правят секс с идола си и фанатично повтаряйки едно и също! Не го разбирам това! Това тяхното се превърна в една лепкава цапаница от собствените им емоционални изпражнения (с извинение)....
Няма да навлизам в повече подробности, защото ми е повече от гнусно. Типично по български, скапахме иначе чудесната идея да поддържаме спомена и творчеството на една легенда. Но не искам и да оставяте с впечатление, че всички списващи там са сектантки или психопатки... Не! Ядрото се състои от няколко умствено и сексуално незадоволени женици, които манипулират всички останали и които не позволяват появяването на „вирус” с различно мнение в темата си. Всички ние, които се опитахме да засегнем и други гледни точки освен реване, чатали, секс, размер, търкане, натискане и т.н, теми от рода на конспирации, заговори, кой има изгода от смъртта на Майкъл и т.н бяхме анатемосани и обявени за еретици, които нямат място в храма на „почитателите”.
И това далеч не е всичко!
Тогава когато умствения багаж не достига, когато словесните битки са непосилни за „тарторките”, на преден план излиза Тежката артилерия – т.е Админа... Не ми е ясно каква е причината за неговата политика на протекция на определени хора. Може би тайната се крие в някаква по-специална връзка помежду им? Не е нормално в един обществен форум да се толерира безпардонното поведение и изказване на една група хора, която се опитва откровено грубо да се наложи над останалите и да си позволява лукса да предписва „лекарства” от рода на Диазепам, Лексотан и тем подобни. А в същото време, други, които назовават нещата с истинските им имена, които им показват фалшивата им, лицемерна „скръб”, биват баннати, мненията им изтрити, а темите заключени.
Нямам думи! Обидно е! Глупаво е! Грозно е!
Питам се – на кого е нужно това? Защо продължава този цирк? Защо админа не взе мерки и не заключи темата, за да даде възможност да се създаде нова такава, но без лицемерните тънкообидни мамчета....
За жалост – такава е реалността! Такава е представата ни за свобода на словото! Такава е представата ни за справедливост и лично достойнство!
цитирай
3. анонимен - ха!
27.01.2010 14:06
аз съм чела темите за майкъл в този сайт, но от началото на есента спрях, защото ми станаха еднакви.Сега ще проверя какво имаш предвид, mjfan
цитирай
4. анонимен - Аз предлагам да пратим тази статия в ...
27.01.2010 14:11
Аз предлагам да пратим тази статия в news.bg и по-точно lifestyle.ibox.bg с огромна молба!
цитирай
5. анонимен - Тия девочки верно нещо не ги слуша ...
28.01.2010 10:21
Тия девочки верно нещо не ги слуша главата.леле, до къде стигна света да си говорят с умрелите и без да се притесняват.Това врачките по канал 2001 не важат!Тя му говори, той я слушал....... без думи!
Майтап няма, не съм имала наблюдения в този форум, все по новините съм слушала , че майките организират тва-онова, ама то народа съвсем се е ощурил щом и Майкъл като Апостол на свободата го боготворят. Прекалено ми се вижда.
цитирай
6. анонимен - кому са нужни...
19.02.2010 15:05
Конспирации много, но кому са нужни?
Като "фенове" на Майкъл вярвате доста силно в тях и ви вълнуват повече от творчеството и посланията му. Жалко за вас!
цитирай
7. анонимен - ХАХАХАХА
19.02.2010 15:19
хахахахахахаха якооооо!!!
цитирай
8. анонимен - на кое да ти завиждат бе, пиле, на ...
20.02.2010 01:17
на кое да ти завиждат бе, пиле, на това, че се точите на умрял човек ли?! е па да не дава Господ такава проклетия, то вашето е за съжаление, пиленце, не за завиждане. Туй и на враг не трябва да се пожелава.
цитирай
9. анонимен - Хора, намерете си по-смислени неща ...
20.02.2010 15:51
анонимен написа:
Хора,намерете си по-смислени неща да правите,не да плюете и да завиждате.


to4no 10 momi4eta vi gledat seira i to4no 10 sa iniciatori na tozi blog. v golqma zabluda ste, mnogo hora se 4ypiha to4no zaradi 4algadziiskiq vi vkus. ne vi pishat v temata zaradi modovete, a ne za6toto se strahuwat da vi kajat kolko ste tragi4ni.
цитирай
10. анонимен - моля?
21.02.2010 11:27
стана ми интересно, защото прочетох името Майкъл Джексън и когато видях за какво иде реч се отвратих. мил mjfan каква е целта на блога ти? да оплюеш съвсем по български някой, който харесва някого по различен от теб начин ли. аман от тесногръдие в тая жалка държавица. нека да стават за смях. но и ти ставаш смешен като им отделяш толкова внимание, та чак и специалин блог правиш в тяхна чест. е, много умно нема що. кой както иска да си изразява обичта и скръбта.като не ти харесва си вземаш шапката и "чао".еее, не се научихме на толеранс в тая държава ориенталска.
цитирай
11. анонимен - тия пъ
21.02.2010 13:17
тия пъ не се спряха!!! ай пътувайте си там и не се излагайте още повече с тия тъпи възмущения, че който ви види шаренката тема ще си направи сам извод какви индивиди са се събрали!!!ти назоваваш определени хора, те всички пъ се опознаха в простотията ((((: и mjfan е кръстено заради вас, а не заради някво фенство. сектите не се толерират в България.Довиждане!!!
цитирай
12. анонимен - целта е да се покаже циганията и как ...
21.02.2010 13:19
целта е да се покаже циганията и как Майкъл Джексън се приравнява на ниво Азис, когато златните гащи, задници и хващане за чатали са основното нещо, което се коментира. Ясно е, че обитащиващите темата от лятото насам са фенове на чалга и баланска музика с ориенталски елементи. На български се казва "толерантност", толеранс някъде извън границите на България се употребява. Поп музиката няма нищо общо с поп чалгата, не фолклор, защото народна музика не присъства. Скръбта е преиграване, истинската скръб не се демонстрира, тя е душевно състояние, което не се афишира. всяко нейно разгласяване е театър. Толкова.
цитирай
13. mjfan - Мамчетата много се обидиха. Що за ...
21.02.2010 13:24
Мамчетата много се обидиха. Що за овчедушие е това да се чувствате всички вкупом засегнати като се говореше конкретно за една тема и едни писатели там?! В тълпата сте най-силни. Продължавайте. И не сме фенове, не си мерим любовта в сълзи и възбуждане от снимки на човек, напуснал живите. изразихме почитта си без да навлизаме в личното пространство на този човек. Peace and Love са казали хипарите :-)
цитирай
14. анонимен - Пак ли?
21.02.2010 15:30
Спряганата тук лидерка на оплаквачките има особено силно желание да каже няколко думи.
Мили мои момичета защитнички на творчеството и личността на Майкъл Джаксън, не разбирам от къде извира цялата тази ваша злоба? Нали точно той ви учеше да сте добри и на злото да отвръщате с любов и доброта?
Нямаше да пиша изобщо и да подмина блога, но ми дойде малко в повече някой, който никога през живота си не е ме виждал да ми поставя определения. Благодаря за отношението, но ми позволте да не се съглася за много неща с вас. На първо място не харесвам чалга. След това не мисля, че някой на някого може да каже кой е правилния начин да изразява скръбта си. Навлиза се в личното пространство и е е задушаващо да ти се казва " Не плачи!", а ти да искаш да плачеш. След това не съм съгласна, че ако дълги години си обичал и харесвал някого, ще спреш да го правиш защото той вече не е между живите. Понеже бях нарочена главно и единствено за виновна за всичко лошо в тая тема, аз си тръгнах без да кажа и дума и оставих тя да се развива без моето зловредно влияние. Но забелязвате ли нещо? Тя става все по-зле и по-зле. Да, не харесвах непрекъснатото постване на снимки. Да, исках да зная нещо повече за хората, които стоят зад тях, но нищо не казвах, за да не ги обидя. Това е публично пространство, в което са се събрали различни хора. Едните са много интелигентни и познаващи творчеството на Майкъл и са любопитни да се разровят в неоткрити за него факти. Другите като мен са такива, които обичат Майкъл и като казвам обичат разбирайте, че го обичат по всякакви възможни начини. След като сложиха Бан на MJ бях много възмутена. Аз я харесвам. Необяснимо е, защото може би аз най- много и ожесточено спорех с нея, но обичах да го правя. В спора се раждала истината. А тя винаги имаше какво ново и интересно да предложи. Мисля, че на доста хора помогнах с информация и материали, с подкрепа. Не съм искала да засгна никого никога. Спрете да го правите и вие! Просто се върнете в темата и им покажете каква
цитирай
15. анонимен - продължение на "Пак ли?'
21.02.2010 15:38
трябва да бъде. но без снимки и хленчене, без обиди. Бъдете вие гидивете на младите фенове. Нас вече ни няма и не искаме да се връщаме там. Темата е толкова огромна за разискане, че едва ли бих могла да се вметя в рамките на няколко поста в този блог. Просто ви предлагам да спрете да се държите като жертви без никой да ви е обидил или нагрубил персонално. Грубо е, неетично е и звучи много детински. Преди мен са го казали много ясно. Ако нещо не ти харесва не го ползваш. Или се опитваш да го направиш по-добро. Не вярвам, че 2 или 3 човека бихме могли да влияем на масата.
Повече няма да пиша, защото мисля, че казах основното.
Останете си със здраве и нека някой друг съди вместо нас.
Оплаквачката
цитирай
16. mjfan - към "оплаквачката"
21.02.2010 16:15
Дали темата е вече по-зле, госпожо, е без значение, защото това нейно развитие беше съвсем логично, тъй като няколко от вас дадоха старт на това грозно начало. Ние не сме фенове, ние не се причисляваме към група, ние кръстихме блогчето така, отговарящо на засяганите проблеми, които ще се разискват. Всъщност, от развитието на темата за Майкъл Джексън се отвратих и от него, благодарение на тези любящи фенове, които освен секс не показваха друго. Мен Майкъл не ме е научил на нищо, тъй като не съм към секта, а признавам единствено Източното православие и онези, които са ме създали. Майкъл е музикант, а не духовно гуру. За мен той беше един великолепен артист в музикалната индустрия, докато не му създадохте образ на секс машина.За планетата, за отношенията между хората се говори от много писатели, духовни лидери и други, но един музикант да го слагаш на една нога с Христос и Бог е чисто богохулство и простотия. Жертвите сте вие, ние изразихме мнение, защото модераторите под ваш сигнал ни триеха. Нямаме право ли?! И има ли написано тук нещо, което не беше казано и при вас? То беше казано, след което изтрито по ваша молба. Така че, не се правете вие на жертви , сякаш някой е криел мнението си за вас. И ще ти призная нещо - дори симпатична ми стана, заради достойнството, което запази и се оттегли.Младите "фенове" не се нуждаят от водачи. Вие съвсем се побъркахте, сякаш става въпрос за някаква организация и нещо много значимо, от което зависи бъдещето на планетата. Оставете хората да изразяват мнение и да се възмущават от това, което не им харесва. След като не приемате нескърбящи сектанти в редиците си , тогава преглътнете този блог. Той няма да бъде изтрит. И авторите на това възмущение са няколко и се изразиха в темите с не по-лека критичност. И това го знаете прекрасно. И не се чувствай като съдена, не сме си повярвали чак толкова ,че да те бием с камъни. Просто моралната граница бе премината. Както казва една приятелка "нищо лично".
цитирай
17. анонимен - Само да добавя...
21.02.2010 16:56
Уж казах, че няма да пиша повече, но искам само да добавя нещо. Не само ваши мнения са трити. Мои също си отидоха и то доста. А в настоящия момент съм с Мултиакаунтинг и не мога да влизам в горепосочения форум. Дори се радвам, че се е случило, защото от много лицемерни хора съм отвратена и нямам никакво желание да контактувам с тях по какъвто и да е било повод, а този "запор" ме спира да влизам там. Грозно е да предадат доверието ти. Дори предпочитам с вас да контактува. От честността ви боли, а на мен това ми трябва.
Ако се върнете назад в темите може би ще забележите колко пъти повоторих, че сравняването на Майкъл с Христос е богохулство и не го приемам за нормално. Не приемам за нормално и отричането на грешките му и онова прекланяне пред него и защитаването му със зъби и нокти и на всяка цена. Колкото до водачеството- погрешно си ме разбрала. Никога не съм искала да вземам такава роля и не знам защо ми я преписвате. А по принцип мисля, че човечеството винаги е имало нужда от водачи и примери. Вярващия от Бог, детето от майка си, войните от генералите си...Винаги имаме нужда някой да ни показва пътя. Кой ще ни го показва е въпрос на личен избор.
Не искам да си триете блога. Правете с него каквото желаете. Ваш е.
И последно искам да кажа, че аз обичам Майкъл като човек и мъж и ако това е грях, нека Бог ме съди, когато му дойде времето. Но няма да спра.
Оплаквачката
цитирай
18. mjfan - Аз повторих, че не съдя, а изразявам ...
21.02.2010 17:48
Аз повторих, че не съдя, а изразявам възмущение. Обичай го както искаш, но не спекулирай, не го превръщай в публично достояние.Ако всички да започнем да изразяваме пред публика всеки свой копнеж, всяка подробност от нашите фантазии, то тогава ще света ще се превърне в психиатрично отделение. На мен ми е противно да чета всичко това. Дадоха пример с тема от M&M, обаче там има безброй теми, не е една. Спокойно може да я отминеш, докато в бг мама няма как да не видиш тези постове и да се вмъкнеш в тази рамка, след като не я възприемаш. Явно това беше много трудно да се разбере. И не, хората нямат нужда от водачи, нито Исус, нито Буда, нито Махатма Ганда са се наричали водачи и учители. Ние черпим вдъхновение, но без да обожествяваме. Това е примитивизъм. Само личности като Хитлер и Сталин са изисквали да ги обичат и следват. И само хората без индивидуализъм са възприемали култът към личността.
Много от нещата , които споменавам се отнасят за онези другите, които се чувстват много обидени, а не само за вас. За разлика от тях, вие поне приемате критиката с много по-нормална реакция.
цитирай
19. mjfan - За анонимните
21.02.2010 18:18
Коментари без никове няма да се пускат.
цитирай
20. mjfan - Към "смешките"
22.02.2010 17:52
Ако българският език ви затруднява, може и чрез google translate да си преведете по-горното и да разберете ,че постинги без присъствие на ник няма да се публикуват. Достатъчно много се събраха за одобрение, почти 50:50 за двете страни. Така че, смешки-пешки-без никове, гневни постове не пускаме. А обяснения може да поискаш от онези, които са длъжни да ти се обясняват. Не сте ми дали хляба в ръцете ,за да пояснявам на изтрещяли лели в критическа възраст защо не е отговорено на някъв си пост и що липсва. Баста!
цитирай
21. mjfan - И допълнение
22.02.2010 17:58
Многократно предупреждение от админи не е имало, а само едно и то директно в темата, което имаше иносказателен характер и въобще не стана ясно, че бан ще има ,а само че предупреждение за такъв.И без да знае въпросното лице, че вече има временна забрана, то писа като гост(log out), което е в разрез с правилата и получи постоянен бан. Бан завинаги.
цитирай
22. mjfan - Погледнете снимката
22.02.2010 18:27
на постинга и вижте "многократното предупреждение".
цитирай
23. gita - хаха, интересно. не е трудно да х...
22.02.2010 18:35
хаха,интересно.не е трудно да хвърлиш един поглед и да видиш,че освен теб други няма с ник тук,и странното е че техните коментари не са изтрити, а моят.Като си толкова сигурна в правотата си защо триеш и криеш истината?И за твоя информация не съм никаква изтрещяла лелка!Нямаш никаква идея за възрастта ми.На теб май ти е трудно цивилизованото общуване?!Но трябва да си горда - регнах се в твоя чест!И не можеш да отречеш ,че лъжеш хората защото е абсурдно- "обикновенно всичко свършваше със бан".Сама знаеш,че не е така -бан имаше само един потребител и той си го заслужи сам!
цитирай
24. mjfan - gita, забраната дойде, след като се ...
22.02.2010 19:21
gita,забраната дойде, след като се пуснаха коментари против "Оплаквачката" и аз не одобрих, защото пак щеше да се започне със спекулации. За вас MJ стои зад всичко, което е критично. От вчера е забраната. И не да се регваш, а да пишеш кой си. Какво цивилизовано общуване искаш? Така се срастнали с лелите, че е трудно да различиш млад от стар там. та вие не спряхте да говорите, че все сте обиждани. За вас критика и обида е едно и също, какво повече ми трябва ,за да си направя сметка какъв човек стои отсреща?!Да, един човек имаше бан, а другите бяха заглушавани чрез триене на мнения многократно. От всичко само това ли най-много ви пречи? От всичко, което е изписано. Та вие се кефихте на пениса на Майкъл, искахте го в леглото си, писахте му писма (всичко това след 26.06.2009), за да се нападате чрез тях, виждахте единствено как се хваща за чатала и дотам. Хората влизаха там , за да говорят за творческата му дейност, а вие го превърнахте в секс чат.а какво ще кажеш, че превърнахте собствената си тема в бойно поле, за да се биете словесно, защото сте се разбили на групи и се плюхте в темата сами? Вашата скъпа приятелка , която беше лидер в разобличаване на интригантки в чата, която призна, че е участвала в интриги и използват темата ,за да си кажат какво мислят, вместо да се засрами и да си бие камшика като liliyyy, тя взе да се прави отново на многосърдечна (arween44). Всичко това ви е казано в темата Dear Michael и там мълчахте като нями, а тук за един израз се изредихте като на опашка да се правите на морални учители. След като си имате два форума, защо не оставихте хората да си пишат каквото искат, а ги гонихте, като ги обвинявахте в обиди, ругатни и прочее простотии?
цитирай
25. mjfan - хаха, интересно. не е трудно да х...
22.02.2010 19:45
gita написа:
"обикновенно всичко свършваше със бан"!


Цитирай поне правилно,"обикновенно" се пише без двойно Н, както и научи предлозите. "със бан" е брутално грозна грешка. Има разлика между изговаряне и изписване на предлозите. В изговарянето са удвоени, не бъркай със свободното съчинение с писането. Така само доказваш,че вие не само сте нисши духом, но и бедни по грамотност.
цитирай
26. gita - От вчера е забраната, а чистката ...
22.02.2010 19:49
От вчера е забраната, а чистката само за определени коментари ли е?
Ще помоля само да не ме слагаш под общ знаменател с когото и да било и да ми говориш със ВИЕ за неща,в които аз не съм участвала.И не съм се била словестно със никого,за това и лично аз пуснах отделна тема за разправии.Така,че не се обръщай към мен за неща,с които нямам общо.За едно съм съгласна с Лили,и на мен ми беше хубаво да си споря с МДж,и незнам за нея как е било,но никога не съм влагала никакви лични чувства и нападки,винаги съм се старала да огранича спора в рамките на темата.Там е проблема на момичето обаче,тя не може да спази границата.Относно сексуалността на майкъл нямам намерение да ти се обяснявам,само че така представено се подвеждат останалите.Харесвам Майкъл,да ,и мисля че страшно секси но не съм се "кефела на пениса му",както и на чийто и да е впрочем пенис.
И това:"Защо админа не взе мерки и не заключи темата, за да даде възможност да се създаде нова такава, но без лицемерните тънкообидни мамчета....
За жалост – такава е реалността! Такава е представата ни за свобода на словото!"-тези мамчета вече ги няма и нова такава тема беше направена(лично аз писах на админа за това),но явно за вас не Майкъл представлява интерес,а конфронтациите и злобните нападки,защото само с такива се включвахте в темата.И не ми пука дали ще ме "одобриш",истината е че истински се забавлявам като те гледам как все повече и повече се излагаш и затъваш в бесмислените си спекулации.
цитирай
27. gita - хаха, сега видях последния ти ко...
22.02.2010 19:54
хаха,сега видях последния ти коментар.Ти Наистина си много дребна душица.Като няма с какво друго да злобееш излизаш с някави смешни издребнявания.
" не бъркай със свободното съчинение с писането"- не падаш по далече от мен май по грамотност.ЕХ,момиче,колко си смешна.
цитирай
28. mjfan - Истински се забавлявам на безбр...
22.02.2010 20:08
Истински се забавлявам на безбройните ти правописни грешки, просто няма толкова неграмотно написано писмо дори от третокласник. Ти въобще даваш ли си сметка как ти увисват думите, които са толкова неграмотно изписани, че всеки един човек със средно образование би се запитал какво става с образователната система в България?Въобще как имате самочувствие да пишете по публични форуми, сайтове, блогове, след като едва съумявате да подредите логично изреченията, а да не говорим за граматика? Кой се излага сега, а?! Хем ти е смешно, хем не можеш да пишеш, хем се нервираш. Я вземи си реши какво искаш по-точно да докажеш. И права си - определено не представлява интерес за нас потентността на Майкъл, нито пък мъжкото му достойнство, затова и решихме да се занимаваме с вас. Това "злобни нападки" от Майкъл Джаксън ли го научихте, че така усилено го повтаряте? Много беден речник, много слаба представа за света." Страшно секси "- предполагам, вярвам ти. Хем нямаш общо, пък хем се месиш точно в това, за което ние пишем.Като нямаш нищо общо с това тогава защо се чувстваш обидена???!!! Та ние нали за това говорим от самото начало или не знаеш как да копираш и пействаш линкове и да погледнеш форумите , за да видиш за какво точно се говори? я вземи си реши на спокойствие какво точно си ти - провокатор или объркан индивид?
цитирай
29. mjfan - хаха, сега видях последния ти ко...
22.02.2010 20:14
gita написа:
хаха,сега видях последния ти коментар.Ти Наистина си много дребна душица.Като няма с какво друго да злобееш излизаш с някави смешни издребнявания.
" не бъркай със свободното съчинение с писането"- не падаш по далече от мен май по грамотност.ЕХ,момиче,колко си смешна.


Ама ти продължаваш усилено да доказваш, че си неграмотна. Къде видя правописна грешка? Ааа , техническата я бъркаш с правописна. "не го бъркай", пропуснато е "го" и тя го тълкува като правописна грешка. Вземи се скрий бе, че ще взема се обадя на Господарите да видят какво става с тоя народ. Или може би имаше предвид предлозите?! Хахахахахахаха, сигурна ли си, че си имаш начално образование?
цитирай
30. mjfan - Като измъкнат цитат от сапунка! Как ...
22.02.2010 22:33
Като измъкнат цитат от сапунка! Как да не се разплачеш на тези проницателни думи, сякаш продумани от устата на философ?! Думи и мисъл озарени от Трансцендентността! Каква защита, това да не ти е стадо и съд? Вие сте по Подкрепата, вие се чувствате силни в стадото. Жалвахте си вие, тук нещо се обърка и се превъзбуди съвсем. Гарантирам ти, че ако имах село, то щеше да е първа радост за мен, селяните са добри хора, притежаващи природна интелигентност, естественост. За болката си и радостта по форуми не говоря, нямам нужда от това, нито от съвети. Някои от вас любовта я чувстваха и с други органи, освен със сърцето (засрамен емотикон). И стига вече с тази дума "злоба", сваляш си вибрации, недей, че и така си зле. То човек би си помислил, че първите ти думи в живота са били "злоба". И ти зададох въпрос - след като не се чувстваш част от групата, която спряга интриги и обожествява чатала на Майкъл, то тогава какво търсиш тук? Я сега да си помислим кой има нужда да се "храни". :)))))
цитирай
31. mjfan - Погрешно ти изтрих невероятното ...
22.02.2010 22:45
Погрешно ти изтрих невероятното "добронамерено" коментарче, показващо безпомощността ти и вече съвсем се взе на сериозно. я ходи си пиши там в "чатало-мятащата" тема и не се занимавай с неща, които не са лъжица за твоята уста. Тия думи като "злоба", "селянин" и пр., от Майкъл ли ги научи? А Майкъл не беше ли аутсайдер? Ти въобще не си наясно как думите се обръщат срещу теб и как доказваш, че извън стадото се чувстваш като самотник. Дори за овцете е обидно да те сравнявам с тях. :)))))))
цитирай
32. mjfan - тц, колкото и да си пишете, каквито и ...
22.02.2010 23:50
тц, колкото и да си пишете, каквито и бисери да ръсите, просто блогчето няма да го махна. Нека си седят линковете към "ти му пишеш, той й отговаря" и хората да си преценят сами кой има нужда от ъпгрейд. Некрофилия, разговори с умрели, да не пусна кеша към секс романа, където много оцветено се обяснява как някаква Ванеса си играе с духови инструменти. А коментарите ви няма да ги пускам, докато не се научите да говорите, както Майкъл ви учи, просто ще си жънете, онова, което се си посяли. и вие триехте нашите коментари, ай ся да ви е вкусно. Все повече ме убеждавате, че този блог трябва да съществува. да не би да ви стана скучно в темата?Нали не търсихте конфликти ,а не се спирате да четете и да пишете изумителни простотии. Има статистика на блога, аз си наблюдавам как цифрите се покачват непрекъснато. :)))))) Прекалено много внимание обръщате за нещо ,което уж е незначително. На Сирни заговезни се правихте на християнки и си прощавахте, ама в седмиците на Великите пости кълнете, пращате в гроба, пожелавате смърт и т.н. То така Бог "тества" чадата си. Майкълско е.
цитирай
33. анонимен - аз съм съни1979
23.02.2010 00:03
Тъй.Смятах да не пиша тук, защото си помислих съвсем наивно, че оплаквачките няма да си пуснат кучетата тука , а просто ще се обясняват.Обаче не само, че не се обясниха много ясно , ами насъскаха тоз и онзи.Гита, айде моля те, стой си в разните възхваляващи чатали теми и прочети това онова за правописа на българския език. Смея да си мисля, че и правоговора ако прочетеш, няма да ти е излишен, ама айде няма да задълбавам. В добронамереността си трудно можеш да убедиш някой- прекалено много гущери и змии изхвърли тук, а и не само. Оставете ни на мира- НАС, които не можем да приемем за нормална некрофилията. Ние не можем да направим същото за вас, ЩОТО е доказано, че некрофилията не е НОРМАЛНО поведение. А да я афиширате баш за този, за когото говорите, че проповядва и афишира само добрини, и то по тоя брутален начин- е, не - няма да мине! Ай върви си лягай вече, щото на всеки твой пост ще цвъкам още няклко- ако искаш нека видим кой ще падне пръв! А? Това ли ти е мъката, мила? Пийс.Год блес ю и т.н. Лека нощ.
цитирай
34. анонимен - пак съм съни1979
23.02.2010 00:07
забравих да спомена- аз не съм толкова добра, като майкъл и ви обвинявам- не изказвам САМО възмущение. Съдя лицемерието ви, простотията ви- щото е много и без друго в Бг. Аз съм фен, който не е забравил Майкъл и за миг, за разлика от повечето от вас, които си г признахте сами- така, че айде да не си мерим нищо и като ни се мастурбира просто да посетим някой сексшоп- естествено не говоря за себе си....
цитирай
35. mjfan - и ся кво, да се включим ли всички д...
23.02.2010 00:13
и ся кво, да се включим ли всички дружно и да лаем като вас? мерси, нямам нужда , не сте толкова сложни, че да имам нужда от помагачи. Дори и в реалния живот.Аз съм спортист, ама в индивидуален спорт, така че, примитивното ви мислене, лозунга "много сме, силни сме" не важи за мен. С вас би се справило и дете от детската градина, не са нужни нито титли, нито специалисти. Прозрачна простота. И си знаете - нищо лично.
цитирай
36. анонимен - съни1979
23.02.2010 00:14
gita написа:
От вчера е забраната, а чистката само за определени коментари ли е?
Ще помоля само да не ме слагаш под общ знаменател с когото и да било и да ми говориш със ВИЕ за неща,в които аз не съм участвала.И не съм се била словестно със никого,за това и лично аз пуснах отделна тема за разправии.Така,че не се обръщай към мен за неща,с които нямам общо.За едно съм съгласна с Лили,и на мен ми беше хубаво да си споря с МДж,и незнам за нея как е било,но никога не съм влагала никакви лични чувства и нападки,винаги съм се старала да огранича спора в рамките на темата.Там е проблема на момичето обаче,тя не може да спази границата.Относно сексуалността на майкъл нямам намерение да ти се обяснявам,само че така представено се подвеждат останалите.Харесвам Майкъл,да ,и мисля че страшно секси но не съм се "кефела на пениса му",както и на чийто и да е впрочем пенис.
И това:"Защо админа не взе мерки и не заключи темата, за да даде възможност да се създаде нова такава, но без лицемерните тънкообидни мамчета....
За жалост – такава е реалността! Такава е представата ни за свобода на словото!"-тези мамчета вече ги няма и нова такава тема беше направена(лично аз писах на админа за това),но явно за вас не Майкъл представлява интерес,а конфронтациите и злобните нападки,защото само с такива се включвахте в темата.И не ми пука дали ще ме "одобриш",истината е че истински се забавлявам като те гледам как все повече и повече се излагаш и затъваш в бесмислените си спекулации.

Гита, виж ся мйт момиче, понеже не следиш явн- една тема дето ни нямаше нас я затвори един друг админ. Тъй само за сведение....И ай престани вече, щото бгмама не е лош форум по принцип, никак даже, ама то хората взеха да се чудят вече.Просто спрете да пишете там, за да не го петните, става ли.Пийс. Год блес ю. Няма начин нормални хора да прокламират секс точно с най-непдходящата персона дори да беше жива- Майкъ Джаксън.
цитирай
37. анонимен - не слушаш чалга,Lili, ама не баш - профил
23.02.2010 01:03
ето профил на въпросната невинна душичка от Vbox - тва е чалга, кифло, не оперна музика. И сме ти чели мненията в ммлегенд, където защитаваш здраво чалгарите, които се гаврят с песните и танци на Майкъл Джаксън. Чели сме и как подлагаш на съмнение разказа на Вики!

снимка към колекцията на Лилиту - http://alfa.kachi-snimka.info/images/rgh1266878534e.JPG

снимка към форума, където казва, че не вярва на Вики - http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1266879107m.JPG

http://mmlegends.com/invisionforum/index.php?s=&showtopic=38&view=findpost&p=461676


Всъщност обаче Лилиту никой не я помни, ни знам що тъй ... на коценрти ходила, пък няма снимки. ебаси, ще ходиш да гледаш Вселената, пък нема си вземеш един фотоапарат от комишийката. заеби, луда работа.

То интригата при вас е от самото начало, не знам що съ праите на луди. Вие сте луди де, ама много луди. То на умрял писмо не се пише ей тъй, че да му се обясняваш как мрази лицето Х, щото лицето Y така и така направило. Гледайте си чата и забравете за публичните си писания и интриги.
цитирай
38. mjfan - Уточнение
23.02.2010 09:15
Понеже виждам, че втори пост много ви впечатлява и си мислите, че това е MJ, то се свързах с eldi от бг мамма и я попитах има ли нещо против да уточня , че това е неин пост. Вие може да накарате хората само да ви се смеят. В темата конфронтации спокойно може да видите "кой е срещу вас". Та, това са думи на елди. На MJ e следния цитат:
коментар 4 - Аз предлагам да пратим тази статия в news.bg и по-точно lifestyle.ibox.bg с огромна молба!

А цялата "статия" е написана от всички нас, плюс други, които не искат да се идентифицират, за да не става публично достояние кой с какво се занимава от бг мамма.
цитирай
39. анонимен - АНОНИМЕН
08.07.2010 00:44
Какво става тук ???Какъв е този блог ???Този който го е направил няма ли си друга работа ???Искам да ви кажа ,че слабо казано съм възмутена ..Майкъл е личност за която няма как да седиш безчувствено и да не плачеш ..Той е осмото чудо в света и като не ви харесва не четете коментарите на феновете му ..Просто ги подминавайте ..Нали на такива места човек може да изрази болката и чувствата си и да си намери сродни души ...Да не мислите че на мен всичко в блоговете ми харесва и аз не мога да понасям много коментари ,но не тръгвам да събирам подписки за да им сложат бан ..Това не са циркове както вие ги нарекохте и оплаквания това е истинска искренна болка ,която вие не сте изпитали и никога няма да разберете ..и не за друго ами ,защото не се интересувате за света около вас ..Само гледате новини и четете жълта преса ..Това на което вярвате ви приобщава към статодо ...Вие вървите стремглаво към новия световен ред измислен от илюминатите за немислещи хора като вас ...Ние феновете на Майкъл сме различни ние сме по-добрите хора ние се учим от нашия идол да обичаме и да даряваме любов ..Съжалявам обаче аз още не съм завършила учението си и затова не мога да простя и подмина такава простотия като този блог ...ТОЛКОВА Е ОБИДНО ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СТЕ ПИСАЛИ ,НО АЗ НЕ ВИ СЕ СЪРДЯ ,ЗАЩОТО УМА ТОЛКОВА ВИ ПОЗВОЛЯВА ...
цитирай
40. анонимен - АНОНИМЕН
08.07.2010 00:50
УЖАС !!!ТРЯБВАЛО ДА ГО ОДОБРИ АВТОРА НА БЛОГА ..ЧЕ ТОВА Е СМЕШНО ТУКА СЕКТА ЛИ Е ИЛИ КАКВО ..МАЙ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ НЕ ТЪРПИТЕ ...СБОГОМ НА ВСИЧКИ И ТЪПИЯ ВИ БЛОГ ..И СИ НАМЕРЕТЕ ДРУГА РАБОТА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕГАТИВНИ НЕЩА... АМИ КАТО ЩЕ СЕ ТРУДИТЕ СРЕЩУ НЯКОГО ПО ДОБРЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТРУДА СИ ЗА ДА ПОМОГНЕТЕ ЗА ДОБРОТО В ГЛОБАЛЕН РАЗМЕР ..ЗА СВЕТА ,ДЕЦАТА И ПЛАНЕТАТА НИ ...ОЛЕЕЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ ...
цитирай
41. анонимен - АНОНИМЕН ..
08.07.2010 00:53
И САМО ДА ВИ КАЖА НЕЩО ...МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е ЖИВ НЕ Е УМРЯЛ.. МОЖЕ БИ НЯКОГА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ,НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е СЕГА ...НАПУК НА ВСИЧКИ ЗЛИ СЪЩЕСТВА ,КОИТО ГО ПРЕДАДОХА ...В ТОВА ЧИСЛО ВКЛЮЧВАМ И АВТОРА НА БЛОГА И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ МУ ...ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРИ ХОРА ...И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕТЕ ..АКО НЕ ТЪРСИТЕ ДОБРОТО И ТО НЯМА ДА ВИ НАМЕРИ ...
цитирай
42. mjfan - Скив ся - понеже сама пишеш, че не си ...
29.07.2010 23:42
Скив ся - понеже сама пишеш, че не си завършила още ,ще ти простя цялата неадекватност.Зелено си още, а се правиш на Дан Браун. Не е здравословно да вярваш в илюминатски теории, те носят много повече негативизъм и скапват нервната система, отколкото естественото възмущаване на "различните", които заради "различието "си гледат чатала на Майкъл, вашия Бог. Да беха деца - разбираемо е, да бе жив - пак е разбираемо донякъде (подчертвам го дебело). Но на умрял да се точиш е повече от некрофилия.

Цитат
"Само гледате новини и четете жълта преса ..Това на което вярвате ви приобщава към статодо "
Ти всеки ден ли си пиеш кафето с нас, та знаеш кви вестници четем? Вероятно говориш за на баба ти вестниците. ;-) Добре си усвоила репортоара на онези с "отворените съзнания", които обикновено едва смогват да си напишат имената, без да замислят дали ще допуснат правописна грешка. Ти да не би да седиш отдясно на Бог, че не си в стадото?
Цитат
"Да не мислите че на мен всичко в блоговете ми харесва..."
Не, въобще не мислим за теб и въобще не ни пука кво ти харесва.

Цитат
'Нали на такива места човек може да изрази болката и чувствата си и да си намери сродни души "
Когато едно страдание продължи дълго и то стане фикс идея, то тя се превръща в болест. Т.е. единственото място пълно със "сродни души" се явява психиатричната клиника за голямо съжаление. :(


Цитат
"ТОЛКОВА Е ОБИДНО ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СТЕ ПИСАЛИ ,НО АЗ НЕ ВИ СЕ СЪРДЯ ,ЗАЩОТО УМА ТОЛКОВА ВИ ПОЗВОЛЯВА ... "

виж ся, смени си резолюцията и дай с по-малки букви. Пък и кво толкова се обиждаш, нали си малка? Ние говорим за големите какички и то конкретни какички. На теб УМА защо ти позволява да се обиждаш толкова лесно? тва ще е някъв кофти бъг в чистото ти съзнание и отворена сърдечна чакра.
цитирай
43. mjfan - И САМО ДА ВИ КАЖА НЕЩО. . . МАЙКЪЛ Д...
29.07.2010 23:42
анонимен написа:
И САМО ДА ВИ КАЖА НЕЩО ...МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е ЖИВ НЕ Е УМРЯЛ.. МОЖЕ БИ НЯКОГА И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ,НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е СЕГА ...НАПУК НА ВСИЧКИ ЗЛИ СЪЩЕСТВА ,КОИТО ГО ПРЕДАДОХА ...В ТОВА ЧИСЛО ВКЛЮЧВАМ И АВТОРА НА БЛОГА И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ МУ ...ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРИ ХОРА ...И НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕТЕ ..АКО НЕ ТЪРСИТЕ ДОБРОТО И ТО НЯМА ДА ВИ НАМЕРИ ...


Тук вече са те обладали гадните мръсни илюминатски енергии и си под тяхно влияние :((( Виждаш ли колко е лошо да влизаш в гадните мръсни блогове, при "мръсните зли същества", които "чакаш да умрат" (оле Боже, дай и малко светлина)! Ай сиктир ве, наистина ли е жив?!!! Ти го срещна ли ве? Ууухуууу, виж, спести ни тия тая излишна трагедия и си пий редовно хапченцата ;-) Ония, витаминчетата - розовко, зеленко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mjfan
Категория: Хоби
Прочетен: 49557
Постинги: 15
Коментари: 53
Гласове: 190
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930